Home » TantraMassages » Aanbod » The joy of bliss intensive

The joy of bliss intensive

inclusief lingam en prostaatmassage

The The joy of bliss intensive gaat een stapje verder dan de The Joy of bliss. Deze massage brengt je in opperste extase, ultieme verbinding en laat je op een dieper niveau ontdekken. Je prostaat wordt tijdens deze massage liefdevol gemasseerd.

Een prostaatmassage evenals de massage van het gehele bekkenbodem gebied is een bron van diepe lust en seksuele sensatie. De anale of prostaat massage raakt het innerlijk van ieder mens. We kunnen geen intenser gevoel ervaren op fysiek vlak en we kunnen niet nog dieper doordringen. Het is goed om de prostaatmassage te zien als het binnengaan van de heiligste tempel van mannen.

Er ligt vaak veel taboe, vooroordelen en beperking op de anus. Veel mensen zijn hier nog nooit aangeraakt en zijn ook niet zelf op ontdekkingsreis gegaan in dit gebied van hun lichaam. Ook associëren veel mannen seksuele gevoelens rond dit gebied met homoseksualiteit. Omdat ze zelf niet bestempeld willen worden als zodanig, wordt dit gebied genegeerd.

Dit sociale taboe leidt vaak tot krampen en spanning in het anale gebied, Hierdoor stroomt de energie niet goed meer door. Door geleidelijk aan te leren om onze anus weer te accepteren zullen we voelen en begrijpen dat het een belangrijk onderdeel is van ons genitale gebied van passie – en kunnen we leren onze anale spieren weer te ontspannen. Net als elke andere spier, kan de anus zich spannen en ontspannen.

De prostaatmassage is een onderdeel van de complete tantramassage.

60 min - €   100,00

90 min - € 140,00

120 min - € 180,00