Home » TantraMassages » Aanbod » Purity of the soul & mind

Purity of the soul and mind

Tantramassage exclusief yoni / lingam massage

Purity of soul & mind is een energetische en helende tantramassage. Deze massage is voor mensen die echte pure tantra willen ervaren.

Na een gezamenlijke meditatie, waarbij je contact maakt met je eigen lichaam en je hartgebied, maken we samen een hartsverbinding. Hierdoor is het mogelijk om je beter open te stellen voor de helende aanraking van de Purity of soul  & mind massage.

Laat je verwennen door strelende handen die met volledige aandacht je lichaam koesteren. Bijna elk deel van je lichaam wordt gemasseerd. Je hele lichaam wordt op een gelijkwaardige manier gemasseerd exclusief je geslachtsdeel.

De Purity of soul & mind massage is energetisch, sensueel, prikkelend en een nieuwe ervaring op het gebied van intimiteit en aanraking. Deze tantramassage maakt je levensenergie wakker en de levensenergie wordt door je hele verspreid. Na de massage voel je je vitaal, energiek en geraakt.

Voor de mensen met weinig tijd of mensen die gewoon eens willen kennismaken bestaat nu de mogelijk om deze tantramassage te boeken vanaf 1 uur.

60 min - €   90,00

90 min - € 130,00