Home » TantraMassages » Aanbod » Beloved Godess intensive

Beloved Godess Intensive

inclusief massage van Yoni, Borsten en een intense anaal massage bonus.

Het Beloved goddess arrangement is er om de vrouw in jezelf te eren, jezelf lief te hebben en helemaal in je eigen hart te komen. Het is een ander soort massage dan de andere tantramassages. Deze tantramassage is speciaal afgestemd op vrouwen.

Laat je meevoeren…

In een tijdloze ruimte komen we samen. We drinken thee, proeven van de sensuele smaak van chocolade en andere producten, doen een aantal oefeningen om onszelf te openen en dan…. geef je je over aan mijn liefdevolle aanraking.

Geef je over aan mijn handen, mijn lichaam, mijn hart…voel je gezien in je vrouwzijn, perfect zoals je bent, mooi zoals je bent… Treedt binnen in de temple of love, geef je over, voel de tedere handen die je zachtjes aanraken, voel de siddering over je lichaam terwijl je gekoesterd wordt en de opwinding van deze bijzondere aanraking.

Het Beloved goddess arrangement is werkelijk een mooi cadeau voor jezelf. Het is een spannende stap om te nemen, vooral voor een vrouw is de drempel vaak hoog. Voel je je geraakt tijdens het lezen en ben je nieuwsgierig? Ik nodig je uit om het gewoon te proberen. Spijt zul je niet hebben en je zult er vaak met een glimlach aan terugdenken.

180 min - €  230,00