Home » Tantra workshops » Workhop Lingammassage

Workhop Lingammassage

Individueel of als stel

Leer de Lingam aan te raken, uit te dagen en te eren… zodat hij zijn mannelijke kracht kan tonen!

In deze workshop zul je leren hoe je het mannelijke geslacht kunt eren in zijn trots. Leer hoe je door je aanraking je man kan meevoeren naar onbekende gebieden van langdurig genot en opperste extase. Leer hoe je je man diep kunt raken door verering van zijn mannelijkheid.

Door de massage ontstaat een diepe overgave en kan genezing plaatsvinden, binnen bij de ontvanger en / of tussen de gever en de ontvanger.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Voorbereiding van een Lingam massage
  • Contactmogelijkheden van de dam, wortel en testikels (onderste regio penis)
  • Verschillende technieken om de schacht en de eikel te masseren
  • Het openen van het bekkenbodem
  • De ups en downs van seksuele opwinding sturen
  • Effectieve stimulatie van de prostaat door het perineum
  • Omgaan met orgasme, ejaculatie en erectie problemen.

Begeleiding

Ik zal je praktisch de verschillende fasen en stappen van de lingammassage leren. Ik heb veel ervaring met het geven van een lingammassage, daardoor kan ik goed aanvoelen wat een man wil, en zal ik je in detail vertellen hoe je de lingam kunt aanraken, de energie kunt opvoeren en hoe je de kwaliteit van je massage kunt verbeteren.

Mijn natuurlijkheid en openheid in het omgaan met het onderwerp van seksualiteit, creëert een vertrouwensrelatie en ongedwongen sfeer die je toestaat om te experimenteren.

Indien jullie als stel deze workshop volgen, zal ik de massage voordoen bij de man en mag de partner op mijn aanwijzingen de lingammassage aan zijn of haar partner geven.

Mocht je geen partner hebben dan zou je een vriend kunnen vragen om als model te figureren. Indien dit geen optie is kan ik in een model voorzien. Een andere mogelijkheid is de massage leren op een kunst lingam.

90 min - € 130,00