Home » Tantra

Wat is Tantra

In het westen worden veel verschillende soorten en vormen van Tantra aangeboden. Mijn voorkeur is als je nog nooit eerder een Tantra massage hebt gehad om eerst mijn een gewone ontspanningsmassage te ervaren of een 1,5 uur durende Tantra massage. Ga je voor de ontspanningsmassage, vermeld wel dat je nog geen Tantra ervaring hebt.  Mijn Ayubowan Tantra massage kan veel seksuele energie losmaken en zonder Tantra ervaring misschien wat te overweldigend zijn. Ik bouw het graag langzaam op.

We starten de massage met een intake en uitleg en je kunt aangeven wat je wilt en vooral ook wat je niet wilt. Dan starten we met een ademhalingsritueel om alvast wat in de overgave te komen. Hierna kan je plaatsnemen op de massage-futon. Ik zal dan beginnen met de massage en gebruik warme kruidenolie of indien je het graag wil met schuim. Ik werk vanuit een holistische visie wat voor mij betekent dit dat het lichaam als één geheel beschouwd wordt en ik raak je dus van top tot teen aan. Mijn aanraking kan je seksuele energie activeren en ik zal dus met deze vitale energie gaan werken. Mijn handen zullen met je lichaam communiceren en daardoor mag je deze seksuele energie intens beleven.

Maar Tantra is veel meer…..

Tantra kan je zien als een levensstijl. Vaak wordt in hokjes gestopt, binnen Tantra is iedereen gelijk, of je nu hetero, homo of bi bent, of transseksueel gebonden of single.  Bij Tantra is iedereen gelijk en bij Fusiantra/Ayubowan is iedereen welkom. Het vraagt alleen bereidheid om naar jezelf te kijken, je onrust en beperkingen te begrijpen en stap voor stap uit je comfort zone te gaan. Zo ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei.