Home » Over Fusiantra

Over Fusiantra Tantra Almere

Ontspannen in rustige en aangename sfeer.

Je bent van harte welkom bij Fusiantra Tantra in Almere.  De salon is gelegen in de wijk Stedenwijk. De praktijk is via een mooie wandeling  vanaf het treinstation, door het centrum en langs het Weerwater, te bereiken. Stedenwijk ligt langs de A6  en nabij het nieuwe busstation  't Oor. 

De behandlingen worden, tenzij anders is vermeld,  gegeven in een sfeervolle ruimte waarbij respect voor de ander en hygiëne erg belangrijk zijn.  In de praktijk is een behaaglijke temperatuur en is sfeervol ingericht.  Door de sfeerverlichting en kaarslicht n door de rustige muziek op de achtergrond wordt de ontspannen sfeer flink bevorderd.  Als je liever naar eigen muziek luistert, dan is dat mogelijk, neem het mee of als het digitaal is, laat het dan weten. 

De salon is gelegen op de tweede verdieping.

De behandeling is gericht op jouw ontspanning, conditieverbetering en jouw herstel.  Verder worden er kwalitief goede en waar mogelijk biologische en natuurlijke producten gebruikt. 

Uiteraard wordt er bij elke behandeling schone handoeken en beschermhoes gebruikt en wordt de behandling afgesloten met een drankje. 

Bij de eerste massage wordt altijd wat meer tijd genomen, of er klachten, allergieën, blessures of andere bijzonderheden zijn waar ik rekening mee zal houden tijdens de behandeling of massage.  Ook vraag ik of je speciale wensen hebt zo dat ik de behandeling daar op kan afstemmen, zodat jij nog meer ontspannen na de  bahandeling weer verder gaat met jouw dag.